lördag 23 oktober 2010

LCHF-bröd 2

Nu kommer receptet på det goda brödet utan mjöl.

LCHF-BRÖD

  • 3 ägg
  • 250 g keso (ett litet paket)
  • 1 msk Fiberhusk (finns i hyllan med glutenfritt)
  • 1 tsk bakpulver
Blanda alla ingredienserna och tillsätt så mycket frön du vill ha. Degen ska bli ganska trög och hålla ihop, för då blir brödet som saftigast.
Man kan ha i linfrön, sesamfrön, solrosfrön, pumpa frön eller andra sorter - ta det du tycker om.
Jag hade i linfrön, sesamfrön och rostade solrosfrön och det blev jättegott.
Klicka sedan ut degen i "biffar", som på bilden eller gör ett helt bröd i en form.
In i ugnen på 200 grader tills bröden är gyllenbruna.
Går bra att frysa.




Lycka till!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar