tisdag 7 juni 2011

Långsamt!Allt sker i långsamt tempo idag. Det är den kvalmiga värmen, som gör att allt går i ultra rapid. Tidningen läses långsam, hundpromenaden går långsamt, man äter långsamt och helst kalla saker och nästan talar långsamt också. 'Det enda som inte går långsamt idag är symaskinen. Overlockmaskinen har jobbat idag. Det går som tåget efter renoveringen och låter inte som en traktor längre.
Hela dagen har det varit mulet och fuktigt, men nu kl 21 så tittar solen fram - och så har de varnat för åska!!
Tur vi har fläktar!

7 kommentarer:

 1. Jag önskade en overlock i många år men fd maken tyckte det var onödigt. Onödigare än en sportTV till honom (han hade alltså en alldeles egen tv så vi inte skulle inverka på hans sporttittande). Jag skulle nog kunna tänka mig en overlock även nu men nu har jag inte råd.

  Förresten så kom jag på att vi kanske måste byta logga på min hemsida. Det måste ju stå storartat där och riktas till rätt adress. Maila mig om det.

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Jag köpte min overlock begagnad för några år sedan på Blocket. Den var nästan oanvänd och jag betalade 3000 kr för den. Nya är jättedyra!
  Det går snabbt att sy ihop och du skulle ha nytta av den när du syr dina fina väskor och annat.
  Kanske loppis??
  kram
  Jag maiar dig!

  SvaraRadera
 4. Jag har kollat på loppisar men hittills har jag bara hittat gamla symaskiner som knappt ens är användbara. Skulle gärna köpa en starkare maskin också. Vi har en gammal står på vinden efter sambons mamma. Den har brodersömmar så den ska vi lämna in på översyn. Det är bara det att den står så illa till att vi inte kommer åt den förrän vi röjt där......:-)

  SvaraRadera
 5. Va snäll du är som röstade på mig - nu blev jag nästan lite rörd...

  Tack A!/Glad torsdag.

  SvaraRadera
 6. SoF:
  Det var ett lätt val! Det var roligt att du blev glad. När får man veta resultatet?

  SvaraRadera
 7. Lyckost! Jag syr så lite numera att det vore oförsvarbart med en investring. För 25 år sedan när jag verkligen skulle behövt en, hade vi inte råd. Om det skulle knipa har Svärdottern en.

  SvaraRadera