Det går ganska bra, men ännu är han inte riktigt helt nöjd. Hela isbiten blir inte genomskinlig - än. Det norrbottniska tålamodet har ännu inte tagit slut, så jag kan se fram emot fler isbitar.
Jag bidrar på mitt lilla vis genom att konsumera isbitarna, så att han kan göra nya. Formen rymmer nämligen bara 4 stycken.
Därför kan det hända att man före maten får en gin och tonic (på grapefruktgin) sådär före maten. Inte mig emot. Man har ju semester!
Projektet fortgår!
Schkåål!
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
SvaraRaderaVattnet ska frysa långsamt i en isolerad islåda, säger mannen. Kylan ska bara komma uppifrån. Islådan stod på träskivor och invirad i bubbelplast. Lycka till!
SvaraRaderaÅh.. Hvor godt du kan hjælpe videnskaben :)
SvaraRaderaJa, det känns väldigt betydelsefullt och bra! Ett svårt uppdrag, men jag klarade det!
RaderaSka man inte också koka vattnet innan så att den släpper ifrån sig luften?
SvaraRaderahttp://www.metacafe.com/watch/809620/make_crystal_clear_ice/
SvaraRaderaIsmakaren meddelar att det inte gör någon skillnad!
SvaraRaderaSpännande!
SvaraRaderaProjektet går framåt och jag gör vad jag kan!
Radera