måndag 15 februari 2010

Nu är jag igång med OS...

Tank att små mikrober, baciller eller virus eller vad det nu är, som man inte ens ser, kan vara så jobbiga. Nu är det inne på tredje veckan och trots att jag övar varje natt, så blir hostan inte bättre.
Jag VILL vara frisk nu! Fatta det nån gång!


OS har börjat och så även min OS-stickning. Jag var sen i starten och förkylningen har gjort att det inte blir så mycket stickat, men jag är i alla fall igång med mina fingervantar. Än så länge utan trassel =), men när jag kommer till fingrarna blir det kanske annat ljud i skällan.
Jag stickar på...

9 kommentarer:

Cicki sa...

Vilken läcker färg.

Hoppas du slipper din hosta snart.

Ruta Ett sa...

Cicki:
Färgen heter Wasabi Squeeze och garnet (Jitterbug från Colinette) är egentligen ett sockgarn 100 % merinoull och underbart att sticka med.

Om hostan inte blir bättre så blir det vårdcentralen i morgon.

Losarinas mor sa...

God bedring !
Og tillykke med Sveriges første GULD :-)

Ruta Ett sa...

Losarina:
Tack för det. Hon är fantastisk Charlotte Kalla och jag hoppas att det kommer mera redan idag i skidskytte.
Cathrine Grage som åkte 3000 m i skridsko, gick det tyvärr inte lika bra för. Men hon har tränat med skrinnarna hör i Göteborg och är en "superdame".

Anonym sa...

JAG fattar. Ingen jag känner vill hosta dag ut och dag in. Plus natten lång. Krya på dig!

Bloggblad sa...

Nu fick jag svar på garnet - ser ut som blank bomull... men det är ju inget för vantar. Jag ska lägga namnet på minnet. (hoppas det stannar där... för garnet ser jättefint ut!)

(Du får väl sticka en sån "solkofta" som jag köpte - den är helt runskuren och urklippt för ärmar.)

Storasyster sa...

Fingervantar!! Du är tuff du! Jag hade kanske klarat av en tumme på ett par tumvantar - fast jag behöver inga. Kan jag krama förkylningen ur dig? Puss!

Ruta Ett sa...

Bloggblad:
Jag tyckte väl att det såg lite blnakt ut på bilden - kanske Catania eller Safran? Bomullsgarn faller så snyggt och lite tung, sådär.
Det blir raskt din favvokofta!

Ruta Ett sa...

Storasyster!
Ja.om du kunde det. Fingervantar är nog inte så svårt som man tror. Det är ett väldigt bra mönster som är lätt att följa. Det ska bli spännande att se hur de blir.
Fler bilder kommer!
kraaaaaaam