söndag 22 augusti 2010

Gym, knappar och Thailand

Sedan sist jag skrev har det hänt en del.
Jag har börjat gå på gym. Min jobbarkompis har inspirerat, övertalat, lockat med mig till Friskis & Svettis och på 2 veckor har jag varit där 5 gånger. Min äldste har gjort ett träningsprogram åt mig - ett "tvåsplittprogram". Det betyder att ena gången tränar man ben och rygg och nästa gång tränar jag armar, axlar och mage. På det viset har man inte ont i hela kroppen på en gång.
Det är ett väldigt bra program och jag gillar att hålla på med maskiner och skivstänger. Jag började med att köpa ett klippkort på 10 gånger, för att se om jag skulle tycka att det är roligt, och det tycker jag. Så det blir nog ett årskort så småningom...

Jag är med i Stickameras knappbyte "En kofta knappar"och häromdagen kom det knappar från Luleå. Det är så spännande att få paket från någon som man inte känner och här ser ni vad som fanns i paketet.Fina knappar från Gudrun Sjödén, handmålade, och andra lite mindre i cerise och blått. De ska få pryda nåt stickat med tiden.

Så har då mina pojkar, Henrik och Johan, och en kompis till dem gett sig iväg till Thailand för att under 4 månader träna Muay Thai (thaiboxning) och studera på distans. Det kändes lite ledsamt när jag stod på Landvetter och skulle vinka av dem och det kom en tår eller två och inte bara i mitt öga.
Men jag har fullt förtroende för att de ska fixa det och ha det jätteroligt. Till jul kommer de hem igen. H. har en blogg som han uppdaterar ofta och för dem som vill följa deras äventyr så kan man läsa HÄR

5 kommentarer:

 1. Jag blir lite avis på gymmandet... jag gick på gympa och diverse maskinträningsgrejer i många år. Men sen när jag gick in i väggen klarade jag inte att ha tider som jag måste passa. Alltså, passa tiderna var inte svårt - för jag kunde ju inget göra 2 timmar före... så dagen blev ju förstörd.
  Det passar mig däremot utmärkt att gå med stavar precis när jag vill och kan.

  Fast visst saknar jag att studsa runt till musik, det blir inte detsamma att göra det hemma.

  SvaraRadera
 2. Jag klarar inte heller att ha tider att passa, men på gymmet kan man komma och gå som man vill och det passar mig.
  Stavgång är inte dumt det heller =)

  SvaraRadera
 3. Grattis! Till att du tycker gym är kul. Jag tycker att det är aptråkigt. Spinning däremot är roligt. Men ännu har lusten kommit över mig. Lite duktig är jag och kör mitt lilla program 8 minutes in the morning. På så kort tid hinner inte ens jag att ledsna.

  SvaraRadera
 4. Frk Tjatlund:
  Det gäller att hitta nåt som man tycker är kul och sedan fortsätta med det. Men om jag inte hade haft mon jobbarkompis, så hade jag aldrig gått till gymmet. Nu går vi efter jobbet och då är det svårt att komma undan.

  SvaraRadera