Det har jag aldrig någonsin tänkt på -att man faktiskt kan ha annat en bär och grädde på. Plötsligt kan jag ju inte längre hävda att det enbart är en efterrätt... :) Vad har man i våffelsmeten istället för mjöl?
Det blir lite som langos! jag hackade rödlök och purjolök och hade till, ibland har jag majonnäs och dill och kokt ägg med räkor. Istället för vetemjöl har jag Fiberhusk, som är malda psylliumfrön och håller ihop smeten fint. Fiberhusk ligger i en påse på hyllan för glutenfritt!
Recept:8 st våfflor 4 ägg 2 dl vispgrädde 1 dl vatten 2 msk Fiberhusk en nypa salt
Låt det svälla några minuter och grädda sedan som vanligt! Våfflorna blir inte frasiga, men goda!
Det har jag aldrig någonsin tänkt på -att man faktiskt kan ha annat en bär och grädde på. Plötsligt kan jag ju inte längre hävda att det enbart är en efterrätt... :)
SvaraRaderaVad har man i våffelsmeten istället för mjöl?
Det blir lite som langos! jag hackade rödlök och purjolök och hade till, ibland har jag majonnäs och dill och kokt ägg med räkor.
RaderaIstället för vetemjöl har jag Fiberhusk, som är malda psylliumfrön och håller ihop smeten fint.
Fiberhusk ligger i en påse på hyllan för glutenfritt!
Recept:8 st våfflor
4 ägg
2 dl vispgrädde
1 dl vatten
2 msk Fiberhusk
en nypa salt
Låt det svälla några minuter och grädda sedan som vanligt!
Våfflorna blir inte frasiga, men goda!
Här blev det inte våfflor. Mest beroende på den lata husmodern. Kaaaaanske till helgen...
SvaraRaderaDen lata husmodern har ju en hel del annat för sig, men våfflor är gott när som helst!
Radera