söndag 13 december 2015

Lucia? Jahapp!

Idag var det Luciamorgon i tv och vi försov oss.
Eftersom jag sovit så dåligt den senaste veckan tog jag till lite kemi igår för att kunna dels somna i vettig tid ( d.v.s. före kl. 3) och sedan få sova hela natten, Det lyckades jag med!
Idag blev det därför ingen lucia på tv (ja, det går ju i repris förstås), men skidåkare på både längden och tvären och med och utan skjutvapen.
Sedan blir det lussekattsbak av alla sorter inför julfikat med sonen och hans Eva i morgon kväll. Eva är från Skåne och åker snart ner för att fira jul.8 kommentarer:

 1. Jag skulle ju nte ens komma på idén att gå upp tidigt för att se nåt på tv öht. Det gick utmärkt att se på svtplay när det började skymma. Så fort jag sett klart och slog om, var det lucia från Växjö i fyran. Det var flera nya nya roliga sånger där. Kanonbra! Men Perelli förstörde lussestämningen med sexigt showande i spets och fjädrar...tycker jag. Andra måste väl tycka att hon är bra eftersom hon fått uppdraget...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag såg det nyss och tyckte att det var jättefint. Lite kul att det var från kyrkan som jag varit i. Söderberg är en favorit. Ska nog titta lite på 4:ans lucia också. Fast Pirelli tycker jag inte om!

   Radera
 2. P.s. Min nattsömn blrjar väldigt sent, är som bäst på morgonkröken. Sen har jag lätt att somna på eftermiddagen eller vid teven framåt kvällen, för att vara gôrpigg vid elvasnåret...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min bästa tid är också på kvällen, men 5 timmar per natt är för lite för mig. Förutom att jag blir trött blir jag också stressad och mitt blodsocker blir för högt!

   Radera
  2. 5 timmar kan funka någon enstaka natt, men jag har med åren fått ett ökande behov av sömn. Sover ledigt nio, tio timmar om jag får.

   Radera
 3. Men här är en som är morgonpigg :) Vaknade fyra, vid fem slog jag på radion och reprislyssnade till nåt vetenskapligt .., Andliga Sånger sov jag över .. och sen upp klockan halv åtta. Tänk, så underbart om man kunde sova länge! (Men jag är ganska kvällspigg också). Luciafirandet från Örgryte såg jag direkt och det var underbart. Fyrans skippade jag.

  SvaraRadera
 4. Men när är du trött då? Pigg både morgon och kväll? Du är ett unikum!

  SvaraRadera
 5. Jag är också impad av Elisabet som alltid tycks vara pigg. Skulle gärna vilja veta hur det känns....

  SvaraRadera