tisdag 8 december 2015

...och nu blir det reklam!


Lagom till jul har det kommit in fler färger på STORARTAT!s fina linneponchos.
Vill du se vilka färger det är så titta in i butiken här. Om du vill läsa mer om "årets julklapp" så kan du göra det i min STORARTAT-blogg.

PS. Det är fina julpriser på dem också DS

5 kommentarer:

 1. En vit sån poncho köpte jag på torget i Riga i höstas, tänker ha den till sommaren. Eller möjligen till nåt rött i jul.

  SvaraRadera
 2. Fabriken ligger i Estland har min leverantör berättat. Jag har själv några stycken och bara älskar dem! De passar i alla lägen till precis allt!

  SvaraRadera
 3. Jag anade det, det finns en designer som kommer till Söderköping varje sommar med sin kollektion, hon är från Estland och köper linstickat tyg därifrån och syr upp efter egen design. Det är den där typiska sköna linkvaliteten.
  Förmodligen fanns det såna sjalar och ponchos i Tallinn ockås, men vi fick ingen tid för affärer där.

  SvaraRadera
 4. Jag har lyssnat på delar av konserten, fint filmat, ni är skarpa och syns bra. Ljudet är inte så tokigt med hörlurar. Snygga är ni, och så många! En viss skillnad mot min ena kör där vi är 8... 9 ibland.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi är många. Jag tror att vi är 150 st. Då göt det inget om några sjunger lite falskt. Om man är 8-9 vill det till att alla har koll på sin stämma, som jag har hört att ni har i din kör!

   Radera