måndag 19 december 2016

Helrenovering

Idag blir det helrenovering. Först frissan och sen tandläkaren.
Rosa hår och vita tänder hoppas jag på!

Och Royal Mail meddelar att hoppet finns att julpaketet till sonen i London kommer fram före jul! Avsänt i fredags och framme till sortering igår kl. 15.26
Något att lära för Postnord?

Försändelsen har kommit till mottagarlandets utrikesterminal för sortering


7 kommentarer:

 1. Du bliver jo så julefin :)
  Ja, Postnord kunne virkelig lære noget !!!!!!

  SvaraRadera
 2. Ja, det blev jag, Miri! Och Posten är verkligen inte effektiva numera! Jag sätter hoppet till Royal Mail!

  SvaraRadera
 3. Ja, jag undrar jag hur många som blir besvikna i år? En kvinna kom igår in och berättade att hon hade skickat ett paket som "brev" - alltså går det inte att spåra - med en vinteroverall till ett barn och det för tre veckor sedan och ännu hade inte paketet kommit fram. Detta var inom Sverige. Det tar emot att säga att ..., kanske har någon norpat paketet under resans gång till adressaten? Hemskt.

  SvaraRadera
 4. Postgången har verkligen försämrats. Numera skickar jag nästan alltid med Skicka Lätt, som går att spåra. Allt för mycket har försvunnit på vägen!
  Häromdagen stod jag bakom en kille i postkön, som fått en svart plastpåse med en tom vit påse i! Den vita påsen var uppskuren och tom. (Posten hade packat in emballaget i en svart platpåse och skickat vidare). Där i skulle det legat en jacka som han betalt 3700:- för. Jag fick ont i magen när jag hörde det! Nu ville han ha hjälp med att ringa Postnord och reklamera!
  JAg hoppas verkigen att han fick tag i sin jacka - men jag betvivlar det!

  SvaraRadera
 5. Haha ja Postnord har jag inte mycket till övers för. Förra julen fick en liten herre i Stockholm bara en halv Paddingtonpyjamas :( uppbrutet paket när det väl kom fram. däremot har det gått bra med presenter till mindre städer mer på landet. Och Royal Mail brukar man kunna lita på :)

  SvaraRadera
 6. PS man får även post här på julafton så jag tror absolut det hinner fram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, en halv Paddingtonpyjamas är ingen höjdare! Julpaketet kom fram i tisdags och var alldeles oskatt. Han blev så glad! I paketet låg det pepparkaksdeg, pepparkaksformar, godis, en burk matjessill och julklappar förstås.
   Det går nog ingen nöd på honom, fast det hade förstås varit rooigare att ha honom här på julafton!

   Radera