onsdag 17 januari 2018

Rapport

Här händer det inte mycket. Jag hasar fram på kryckorna fortfarande. Inget besked från röntgen ännu, kanske i morgon. Besök hos fysioterapeuten och hon kände en bula nånstans i knät. Hon skulle försöka utverka en ultraljudsundersökning hos en kollega.
Under tiden rekommenderar hon 2x5 min cykling om dagen och att jag går ut en liten sväng "men bara det inte gör ont"!
Jaha, fast det gör det ju för varje steg!
Knepigt det där med knän.

Igår var jag tvungen ändå att gå ut för att inte bli tokig. Det finns en garnaffär en bit ner på min gata i stan och dit orkar jag gå. Då slog det mig plötsligt att just igår var det stickcafé där och jag rafsade ner en stickning och gick dit.

Ett par sparkbyxor ska det bli i restgarner!
Träffade på tre kvinnor, som redan kommit och fick ett par timmar med prat och skratt och kaffe. Fick också känna på fantastiska garner i kashmir, jakull och jag lyckade stå emot - bara det en bedrift!

Så det blev ganska trevligt till slut!

6 kommentarer:

 1. Men så eländigt med ditt knä, Ann! Så hemskt hade jag ju inte det, jag kunde ju gå och arbeta ändå. Hoppas att du får vettig hjälp snart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag kan ju gå, men det känns som om någon stack en kniv i nät. Jag är orolig för att det ska vara artros, fast fysioterpeuten trodde inte det.

   Radera
 2. Känner med dig Ann.

  Jag är också relativt isolerad i hemmet numera. Frustrerande!
  Men att komma ut och träffa folk piggar upp. Bara det att jag åker på rehabträning 2 ggr i veckan, är positivt. Är liksom ute i "verkligheten".

  Har du ramlat och slagit i knät eller har det uppstått ändå?
  Hoppas på att du snart får besked - den där väntan kan kännas oändligt lång.

  Ha det (så) gott (som det går)!
  Barbro D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Barbro! Ja, det är mycket frustrerande och jag blir så tjurig.
   Jag har inte gjort något, vad jag vet.Det kom så smått efter hälseneinflammationen och det konstiga är att foten också är svullen och det kunde kanske hänga ihop, sa fysioterapeuten. Idag var jag ute en tur till bokhandeln och garnaffären. Det piggade upp lite.
   Ha det bra du också!

   Radera
 3. Klart att man måste komma ut och träffa folk! Lyxigt med stickcafé så nära.
  Måtte det nu komma snara besked!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, i morgon ska jag försöka få besked! Det här börjar bli för trist. Idag bokade jag tid hos frissan för att jag skulle pigga upp mig ite, men bara för klippning!
   Jag har en riktigt trevlig garnaffär bara nerför gatan och där är det stickacafé en gång i månaden, men jag känner innehaverskan lite, så det är lätt att bara titta in och prata garn .

   Radera