måndag 28 december 2009

Tillbaka till ruta ett

Välkomna till min Ruta-Ett-blogg!
Nu ska jag lägga den gamla bloggen bakom mig och bara se framåt. För tredje gången på 2 år ganska exakt, är jag igen tillbaka till just ruta ett. Men jag tänker inte låta mig nedslås och jag tänker inte låta nån annan genom sitt handlande styra mitt liv, utan nu är det jag som bestämmer.
Jag har ingen aning om vad som kommer att hända i framtiden, men å andra sidan det har ju ingen annan heller, så det är ju inte heller något konstigt eller ovanligt. Nu lever jag lite i ett vakuum, eftersom jag är halvt sjukpensionär och halvt arbetslös. Då gäller det att vara kreativ och att ha ork...

Ruta Ett har jag tänkt att skriva om vad, var, när och hur min framtid kommer att gestalta sig, mest angående arbete, men också om lite annat smått och gott.

4 kommentarer:

 1. Å jag ska stå bakom dig hela tiden, min vän... eller förresten, jag ska gå bredvid dig och vara din vän. Kanske missar jag någon liten avfart emellanåt.. men du vet, jag finns här!
  Heja! Heja! Heja!

  Varm kämparkram..

  Ps. För dagen så spelade de Kentas "Idag är jag stark", och då tänkte jag direkt på dig... en låt som jag bara delar med dig, min vän.

  SvaraRadera
 2. Tack för dina fina ord! Du skriver så jag blir tårögd.
  kram till dig med

  SvaraRadera
 3. Det är rätt inställning - hurra för dig! *kram*

  SvaraRadera
 4. Tack Milda! Det känns som lite av en nystart! Och kanske kan det komma nåt bra ur allt eländet.

  SvaraRadera