onsdag 7 april 2010

FötterDen 22 februari vaknade jag sent och när jag satte ner högerfoten, gjorde det jätteont i främre trampdynan strax framför mellantårna. Jag trodde att det var nån slags tryckskada, eftersom jag hade haft ett par stövlar på kvällen före, som jag inte använder så ofta. De är lite smalare än mina vanliga kängor och jag trodde att det snart skulle ge med sig.

Jag har spanat på nätet och det kan vara en nerv som kommit i kläm och orsakat inflammation...undrar hur man behandlar sånt?

Idag gör det mer ont än till att börja med och jag har svårt att gå ens korta sträckor. Nu tror jag inte att det kommer att gå över av sig själv. I kväll blir det fotbad och i morgon är det jag som sätter mig på ortopedakuten och väntar, med stickning och termos.

7 kommentarer:

 1. Jag drabbades av något liknande för flera år sedan. Det kändes som jag hade en legobit under främre trampdyna. Enligt läkaren berodde värken på att främre fotvalvet gett med sig. Ordination: bantning och skoinlägg.

  SvaraRadera
 2. Jaha, det låter som min fot det. Legobit under foten är en jättebra beskrivning. Allt sjunker med gravitationen - t.o.m. fotvalven.
  Jag antar att det försvann med den ordinationen.

  SvaraRadera
 3. Det lät först som att jag glömt en skruvmejsel på golvet :p

  SvaraRadera
 4. Headbangerhank:
  Nej, så illa var det inte den här gången. Men det började när vi varit på Het Amsterdammertje. Kan det ha nåt samband?

  SvaraRadera
 5. Det där lät skumt, det måste du ju kolla upp om det inte ger med sej...

  Vi köpte en digitalkamera för inte så länge sen, en Sony cybershot. Men jag tycker inte att den tar fina bilder och det kan nog bero på inställningarna som vi inte förstår :/
  Däremot vår mobiltelefon tar jättefina bilder, speciellt ute!

  Saker måste vara så enkla för mej, det ska bara vara att trycka på on-knappen och så sköter sej resten, inte en massa inställningar och sånt haha

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 6. Tidsfördriv:
  Ja, jag ska kolla upp det, men i morgon.
  Om det inte blir bättre så blir det ingen Fotomässa för mig.

  Jag vill också ha en sån kamera som man kan ta bilder med från höften. Du vet, bara slänga upp och trycka av.

  Ha en skön kväll!

  SvaraRadera
 7. Min vän... jag hoppas du är klokare än jag brukar vara, och går till läkaren. Å inte skjuter upp det, och det kanske blir värre...

  Tänker på dig, och håller tummarna!

  Varm godnattkram..

  SvaraRadera