onsdag 5 oktober 2011

Nattygsbord

Jag har en lite hylla ovanför min säng, men den rymmer inte så mycket. Det får inte plats något nattygsbord, så allting ligger på golvet nedanför min säng.


Hur ser det ut på ditt "nattygsbord"?

3 kommentarer:

 1. Där finns en väckarklocka, den bok jag för tillfället läser, Helosan-salva och en tub hästliniment för ryggen. Hur det ser ut i de tre lådorna tänker jag inte berätta....:-)

  SvaraRadera
 2. Under mina ensam-bo-år med dubbelsäng så användes andra sänghalvan som avlastningsyta för veckans samlade litteratur! Och en och annan assiett som det legat en morgonmacka på.

  Förra veckan var mannen (nye sambon sen i våras) bortrest 2 nätter och när han kom tillbaka fick han rensa sin halva av sängen från böcker, dagstidningar etc...stackaren var snabbt utbytt...

  SvaraRadera
 3. Jag har inget nattduksbord, men en bänk. Den är fnv överbelamrad med radio, klocka, ett par krukor med "nerklippta" (gissa av vilka) fuskväxter, ett gäng med cd och böcker, en del mediciner, en flaska vatten och en "kontakttjuv". Och en telefon. Och en plånbok och en bankdosa. Och ett foto på min systerdotter. En anteckningsbok, ett pennställ, två korsordstidningar, en tom temugg och en pumpflaska med hudkräm. I bänken finns två skåp och 4 lådor. Ganska välfyllda de också... Den där bänken är en av de platser där allt hamnar, förr eller senare (den andra platsen är byrån i hallen...)
  puss&kram
  lillie

  SvaraRadera