fredag 4 januari 2013

Dygnsrytm

Förkylningen vill inte ge sig och den har ruckat rejält på min dygnsrytm. Jag är en utpräglad nattmänniska och när jag inte kan sova för att jag inte kan andas ordentligt, för att jag hostar så det river i halsen eller för att mannen börjar snarka när sömntåget just ska gå, då blir allting kaos.
Flera nätter har jag haft svårt för att somna eller vaknat efter bara några timmars sömn. Jag går upp, dricker vatten eller läser morgontidningen när den kommer vid 4-tiden och sedan är dagen förstörd. Jag sover korta pass i soffan och har ingen ork till nåt.
I natt somnade jag kl. 6 efter att ha varit uppe 2 gånger och också denna natt läst morgontidningen. (Det är ju kass för då har jag inget att läsa till "morgonkaffet"). Jag hade ställt klockan på 10 (trodde jag) för att försöka rätta till allt, men antagligen inte ställt ringningen på "ON". Klockan 13.10 slog jag upp ögonen!!!
Nytt försök ikväll...*suck
4 kommentarer:

 1. Lille stakkel :(
  Håber du snart bliver frisk igen :)

  SvaraRadera
 2. Tack, Tack! Jag hoppas på det också!

  SvaraRadera
 3. Det är samma sak här. Sömnen är skit. Var vaken massor med timmar på morgonkvisten vilket gjorde att när jag väl somnade om så sov jag till kvart över tre!!!

  SvaraRadera
 4. Cicki:
  Det är heeeelt kass. Hoppas vi snart blir friska och pigga igen!

  SvaraRadera