torsdag 22 januari 2015

Extreme (?) make-over

Idag var det dags att gå till frissan. Efter en lång infektion såg ju håret ut som "kom-och-hjälp" och hela frisyren hade kraschat. Therese, min frisör, brukar alltid ha en uttänkt plan och det hade hon även denna gång. Vi känner varandra ganska bra vid det här laget och det är lika spännande varje gång att se hur det ska bli. Men så mycket kan jag säga att att aldrig hittills blivit besviken.

 
Här bleks håret på hjässan för att färgen/toningen ska fästa bättre

 
Nu är färgerna på plats och jag känner mig INTE vacker!

 
Multikolorerat hår! Mitt vita hår ligger så snyggt i det blå och turkos.
Det lilasvarta är rester från förra färgningen

 
Ser ni hur snyggt hon lagt slingorna?

 


 
I love it! Jag gick därifrån upplyft i anden och sträckte på mig mer än på länge!

14 kommentarer:

 1. Snyggt! Färggrant på en storartad kvinna......:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack det blev fint tycker jag!

   Radera
 2. Du måste vara rena drömmen för en frisör! Jag brukar säga att mitt hår bara ska toppas... och slår jag någon gång på stort med lite färg, då ska det vara en som ligger så nära min naturliga hårfärg att utväxten inte blir så markant.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet att hon tycker att det är kul när jag kommer. Hon får leka, säger hon och hon tycker att det är kul att hon får göra precis som hon vill. Men de första gångerna tyckte hon att det var nervöst, berättade hon igår.

   Radera
 3. Du är för härlig! Vilket mod - underbart att du vågar synas! Jättetufft. Jag hade nog bangat ut där det blålila ligger som en gröt på hjässan. Precis som Karin tänker jag att du måste vara en frissas dröm.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har alltid hållit på med håret, fast när jag var yngre så var jag inte så djärv med färger. Men numera gör jag det som JAG tycker om och bekymrar mig mindre om vad andra ska tycka. Det ligger en frihetskänsla i det också! Och kan jag inspirera någon så är det bara kul!
   Det är svårt att tro att det ska bli nåt med den där gröten på huvudet, men jag litar fullständigt på frissan och hon vet vad jag gillar.

   Radera
 4. Svar
  1. Jag är så nöjd och det gör nåt med humöret också - inte bara mitt har jag fått höra :-)

   Radera
 5. Instämmer med övriga. Läckert blev det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner mig så fin och blev nog lite längre igår. På VC mättes jag till 166 cm i tisdags, men nu är jag nog 167.

   Radera
 6. Du är den modigaste jag vet när det gäller frisyrer! /Qi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi är ju alla olika och för mig känns det mer som en kul grej än mod, men jag önskar att fler "vågade" prova och upptäcka hur många vinster man får bl.a i form av glada tillrop från okända på gatan och uppskattande blickar. Det gör gott för själen.
   Man behöver ju inte börja med turkos och cerise över halva huvudet. Det kan räcka med en liten slinga eller tuss till att börja med. Ha det gott!

   Radera
 7. Skønt at have en frisør, der faktisk fatter hvad man gerne vil have :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, allt blir enklare och mer spännande!

   Radera