torsdag 8 februari 2018

Kryckigt

Blogger trilskas och jag får uppdatera sidan flera gånger! Tröttsamt!
Jag är trött på det mesta idag. Sovit dåligt, ont i knät och rehab verkar inte ha nån lösning på problemet. Det är mycket trial and error.
Jag kan förstå det eftersom det är ganska mycket i knät, som kan vara fel, men ändå...

Jag har en liten egen teori om att allt emanerar från mina låga fotvalv i fötterna och har nu köpt fler pelotter att ha i inneskor också. Jag är ju inte så ute så mycket att det kan göra någon skillnad att enbart ha pelotter i vanliga skor.
Får se om det kan hjälpa.

Annars har jag hittat en annan rehab, inte primärvården, som kan ge utltraljudsundersökning och diverse andra behandlingar, som t.ex. stötvågsbehandling. Jag har inte nån aning om vad det är, men nu har jag ränt till sjukvården så mycket så att jag fått frikort och då kan jag lika väl prova allt.

Ikväll ska jag pimpa kryckorna lite så det blir lite roligare än det kommunalgrå.

bildkälla

6 kommentarer:

 1. Ja, du min vän .., vi när nog i utförslöpan ,-)
  (Det var väl skönt med några tröstens ord ...).
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Jag är för ögonblicket en smula, eller väldigt, trött på blogger. Sedan ett bra tag tillbaka kan jag varken kommentera från telefonen eller paddan och således inte heller svara på kommentarer på min egen blogg om jag inte sitter vid en dator. Hemskt tröttsamt.

  Trist hur som helst med knäet! Men det är klart att du ska pimpa kryckorna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan inte heller blogga med telefonen, jo skriva text, men inte nåt mer. Jag trodde att det var min gamla telefon, men det kanske inte är det ändå.
   Ska bara hitta nåt färgglatt garn i mina högar - då...!

   Radera