torsdag 29 juli 2010

Alingsås nästa...och hur det blev...UPPDATERING 31 JULI:

Vi kom i regn och åkte i regn. Vi gick i regn och satt ute och fikade i regn (fast under tak). Dessemellan promenerade vi under mitt minimala paraply i centrala Alingsås och för att rädda oss från att bli alldeles genomblöta gick jag in i en affär på en liten tvärgata och DÄR HÄNGDE DEN!! En kappa i limegrönt, som bara ropade på mig. Den satt på väggen, som skylt och jag tittade på den flera varv.
Till slut bad jag att få prova den och då säger expediten att det är den sista de har och om det kommer in fler, så blir det inte i limegrönt. Den satt, som om den var sydd till mig och jag KUNDE inte ta av den igen. Jag ville inte lämna kvar den i butiken.

Den var dyr, alldeles för dyr, men jag föll lätt för frestelsen och köpte den. Jag bubblade av glädje hela vägen tillbaka till bilen och var sååå himla glad.
Dessutom "kuppade" jag mig fram till en garnaffär på hemvägen och där köpte jag petrolblå M&K:s ECO babyull till en halskrage till kappan. Det räcker nog till muddar också.

Det fanns en del färgstarka damer också i Alingsås. Här ses en av dem. Men jag undrar bara: Varför vill så många kvinnor ha rött hår på äldre dar?

4 kommentarer:

 1. Ha det så kuligt, min vän!

  Varm kram..

  SvaraRadera
 2. Elisabeth:
  Tack, det blev roligt, trots ösregn.

  SvaraRadera
 3. [url=http://www.cheapoutdoorjackets.com/#4541]north face jackets on sale[/url] If you are in jacket in quality ski clothing, you can save a lot http://www.northfaceoutletsm.com/#w549 very bright! Talking over this year's jacket face of any more popular North velcro The acceptance of your pattern on the medieval periods which often attained [url=http://www.cheapnorthfacejacketsales.com/#69841]cheap north face[/url]

  SvaraRadera
 4. and they keysSpyder Jackets can just be described as decoration, [url=http://www.northfaceoutletsm.com/]north face outlet berkeley[/url] Hat wind usually are very much more dominant influence of your respective own culture, [url=http://www.tnfcouponsclearance.com/]north face clearance[/url] in snow and some were established to dress in as a trend accessory.

  SvaraRadera