Egentligen bakar man ju de där "frökakorna" mest för att ha något att lägga berget med pålägg på. Och så behövs det något med rejält "tugg" i emellanåt. Men visst är det ändå gott med hembakat.
Min väninna gör sånt bröd med nötter och mandelmjöl - och nåt mer. Det är jättegott. Jag har inte kommit till skott med att pröva, hinner inte med allt.
De såg väldigt goda ut, jag väntar på receptet med. När jag kommer hem så kommer jag ju ha en riktig ugn, hoppas inte Tobbe vill använda den för jag lär baka jämt =)
Spännande - berätta gärna hur de smakade.
SvaraRaderaHa det bra under Stockholmsbesöket!
X-SoF
Det var jättegott!!! Men det är mycket frön i så det blev till att tugga duktigt.
SvaraRaderaKram Ann
Jag kan just inte bestämma mig för om det ser gott eller farligt ut... Ett recept kanske?
SvaraRaderaEgentligen bakar man ju de där "frökakorna" mest för att ha något att lägga berget med pålägg på. Och så behövs det något med rejält "tugg" i emellanåt. Men visst är det ändå gott med hembakat.
SvaraRaderaSer sjove ud- ligner lidt bøffer :-)
SvaraRaderaMin väninna gör sånt bröd med nötter och mandelmjöl - och nåt mer. Det är jättegott. Jag har inte kommit till skott med att pröva, hinner inte med allt.
SvaraRaderaVad är lchf-bröd? Ser ut att vara en massa frön, häftigt =)
SvaraRaderaVilken tur i oturen med Sj, då får du åka fint till Sthlm! Det är ju tur ändå att de kollar upp tågen INNAN det händer en olycka!
Vilka fina blommor du fick av din väninna och det är verkligen du!
Ha det så kul i Sthlm, hoppas att vädret är med dej!
Kram Maria
Receptet kommer efter Stockholmsturen!
SvaraRaderaOm du vill hellre ha en "formbröd", prova det här receptet: http://www.lchfrecept.com/ShowRecepy.aspx?ID=194
SvaraRaderaJag lovar, det funkar!
De såg väldigt goda ut, jag väntar på receptet med. När jag kommer hem så kommer jag ju ha en riktig ugn, hoppas inte Tobbe vill använda den för jag lär baka jämt =)
SvaraRadera