söndag 17 oktober 2010

Lchf-bröd



Jag har bakat lchf-bröd idag. Det såg konstigt ut, men doftade gott när det kom ur ugnen.

10 kommentarer:

  1. Spännande - berätta gärna hur de smakade.

    Ha det bra under Stockholmsbesöket!

    X-SoF

    SvaraRadera
  2. Det var jättegott!!! Men det är mycket frön i så det blev till att tugga duktigt.
    Kram Ann

    SvaraRadera
  3. Jag kan just inte bestämma mig för om det ser gott eller farligt ut... Ett recept kanske?

    SvaraRadera
  4. Egentligen bakar man ju de där "frökakorna" mest för att ha något att lägga berget med pålägg på. Och så behövs det något med rejält "tugg" i emellanåt. Men visst är det ändå gott med hembakat.

    SvaraRadera
  5. Ser sjove ud- ligner lidt bøffer :-)

    SvaraRadera
  6. Min väninna gör sånt bröd med nötter och mandelmjöl - och nåt mer. Det är jättegott. Jag har inte kommit till skott med att pröva, hinner inte med allt.

    SvaraRadera
  7. Vad är lchf-bröd? Ser ut att vara en massa frön, häftigt =)

    Vilken tur i oturen med Sj, då får du åka fint till Sthlm! Det är ju tur ändå att de kollar upp tågen INNAN det händer en olycka!

    Vilka fina blommor du fick av din väninna och det är verkligen du!

    Ha det så kul i Sthlm, hoppas att vädret är med dej!

    Kram Maria

    SvaraRadera
  8. Receptet kommer efter Stockholmsturen!

    SvaraRadera
  9. Om du vill hellre ha en "formbröd", prova det här receptet: http://www.lchfrecept.com/ShowRecepy.aspx?ID=194
    Jag lovar, det funkar!

    SvaraRadera
  10. De såg väldigt goda ut, jag väntar på receptet med. När jag kommer hem så kommer jag ju ha en riktig ugn, hoppas inte Tobbe vill använda den för jag lär baka jämt =)

    SvaraRadera