söndag 17 oktober 2010

Lchf-bröd



Jag har bakat lchf-bröd idag. Det såg konstigt ut, men doftade gott när det kom ur ugnen.

10 kommentarer:

SoF@Format900px sa...

Spännande - berätta gärna hur de smakade.

Ha det bra under Stockholmsbesöket!

X-SoF

Ruta Ett sa...

Det var jättegott!!! Men det är mycket frön i så det blev till att tugga duktigt.
Kram Ann

mossfolk sa...

Jag kan just inte bestämma mig för om det ser gott eller farligt ut... Ett recept kanske?

baratradgard sa...

Egentligen bakar man ju de där "frökakorna" mest för att ha något att lägga berget med pålägg på. Och så behövs det något med rejält "tugg" i emellanåt. Men visst är det ändå gott med hembakat.

Losarinas mor sa...

Ser sjove ud- ligner lidt bøffer :-)

Bloggblad sa...

Min väninna gör sånt bröd med nötter och mandelmjöl - och nåt mer. Det är jättegott. Jag har inte kommit till skott med att pröva, hinner inte med allt.

Tidsfördriv sa...

Vad är lchf-bröd? Ser ut att vara en massa frön, häftigt =)

Vilken tur i oturen med Sj, då får du åka fint till Sthlm! Det är ju tur ändå att de kollar upp tågen INNAN det händer en olycka!

Vilka fina blommor du fick av din väninna och det är verkligen du!

Ha det så kul i Sthlm, hoppas att vädret är med dej!

Kram Maria

Ruta Ett sa...

Receptet kommer efter Stockholmsturen!

Kulting sa...

Om du vill hellre ha en "formbröd", prova det här receptet: http://www.lchfrecept.com/ShowRecepy.aspx?ID=194
Jag lovar, det funkar!

headbangerhank sa...

De såg väldigt goda ut, jag väntar på receptet med. När jag kommer hem så kommer jag ju ha en riktig ugn, hoppas inte Tobbe vill använda den för jag lär baka jämt =)