söndag 28 november 2010

Årets glögg

Det är här årets Blossaglögg, med saffran i. Jag köpte den för att prova, fast jag egentligen inte är förtjust i vit glögg. Vi värmde den som vanligt och...den smakade ingenting. Inte saffran, inte glögg, inte nåt. Jag kan inte rekommendera den. Det är bättre att spara de 89 kronorna och köpa nåt annat.
Ikväll ska vi prova att dricka den kall, fast jag tycker att det är låååångt bort från julglögg. Kanhända att smaken av saffran kommer fram bättre? Flaskan är snygg i alla fall.

6 kommentarer:

 1. Jag har på nåt sätt inte hunnit till glöggarna än i år. Men det står lite halvdrucket från förra året som jag nog ska gå o värma upp ikväll. De starkaste har väl hållit sig i alla fall...

  Trist betyg på saffransglögg - saffran som annars är så gudomligt gott i både bullar och kycklinggryta!

  SvaraRadera
 2. Kall glögg är ingen hit.

  SvaraRadera
 3. baratradgard:
  Jag älskar också saffran, men den här var bara blaskig och smaklös.

  SvaraRadera
 4. Cicki:
  Nej, det var det verkligen inte och den smakade likadant kall. Nu blir det den gamla vanliga rödvinsglöggen med kryddor.

  SvaraRadera
 5. Varm tyckte jag att den smakade som vilken annan glögg som helst - god!

  Kall tyckte jag att den smakade mer saffran och blev ännu godare.

  Jag suckar och stönar över ditt elände med FK och AF och alla bokstäver de sätter ihop så att det ska låta lite poppigt. Jag har ju det där eländet på nära håll, så jag vet att de jagar folk med blåslampa. Som om det vore världens enklaste att söka jobb och göra studieplaner när man tappat självförtroendet!

  SvaraRadera
 6. Det tyckte jag med - småkade som vilken glögg som helst. Däremot provade jag Lucia chokladglöggen - och den var såååå gott!

  SvaraRadera