lördag 2 februari 2013

Glukossirap

Efter att ha tryckt i mig äckliga skumtomtesurrogat i går kväll (nåt elände som kallades Tomtefar) fick jag hjärtklappning och kände mig nästan yr. Är ju inte van att äta så mycket socker, fruktos-glukossirap och svingelatin, för att inte tala om konstiga syntetiska smaker och färgämnen.
Åh, vad jag ångrade mig när jag lite senare fick magknip och halsbränna. Dessutom vaknade jag halv fem i morse och kunde inte somna om. Gick upp läste tidningen och drack vatten. Somnade om kl. 6 och sov i två timmar.
Då ringde väckarklockan och jag fick stiga upp igen. Johan skulle flytta ut det sista ur sin lägenhet och bli mambo tillfälligtvis.
Nu känner jag mig alldeles matt och halvligger i soffan framför tv:n. Där åker man skidor i ett ymnigt snöfall och jag känner mig som en padda.

3 kommentarer:

SoF sa...

Känner igen.

Jag tror aldrig att jag kan sluta att äta som jag gör nu (och har gjort i 4 1/2 år), enligt LCHF-"metoden".

Känns direkt när man får i sig socker eller för mycket kolhydrater.
Bläää!

Solskenshälsningar/SoF

Ruta Ett sa...

Jag trodde inte att jag skulle reagera så. Jag har inte ätit LCHF så länge (sedan augusti förra året) och trillat dit då och då på bröd och potatis.
Men nu vet jag...
Solsken till dig med!

baratradgard sa...

jag trillade dit på en stor påse ostbågar som jag tryckte i mig på tvären efter ganska exakt 1 år på LCHF. Jag var yr och vimmelkantig i tre dygn! Helknepigt.