söndag 4 augusti 2013

Svettig söndag

Det är så varmt att jag knappast orkar blogga. Hela veckan har det känts så och då har jag bara smugit runt och surfat hos andra - kommenterat ibland, men lika ofta låtit bli. Det är trist, jag vet, för jag tycker själv att det är så himla kul när någon kommenterar.
Jag ska bättra mig på den punkten.
Förresten jag brukar besvara kommentarer som kommer direkt i min blogg, men jag har också sett att andra besvarar mina kommentarer i min blogg och inte i sin blogg, där jag skrivit.
Hur brukar ni göra?

Idag har det fejats värre här hemma.
"Lilla rummet" som efter alla söner flyttat ut men lämnat kvar "lite saker, som väl kan stå här så länge", tenderat att bli allt mer en skräpkammare. Det vill vi inte, men har dragit ut på att ta tag i det.
Än mer saker på sängen blev det när jag tog ner de röda hyllorna och inte hade plats, just då. klar till var alla saker skulle ta vägen.

NU är det nämligen så att Henrik kommer hem i morgon från Mänchengladbach och ska husera hos oss några veckor innan han flyttar till Borås och Thx. Så idag kom alla saker bort (jag kan ärligt säga att jag inte alls har koll på vart allt tog vägen) från golvet och sängen, fönsterna putsades (!) och golvet rengjordes. Det blev riktigt fint och fullt beboeligt för en "mambo" för ett litet tag.

Den förstfödde
Sedan gick vi en lång promenad ner till Liseberg och tillbaks och min häl ömmar mer än någonsin, (Måste nog kontakta VC i alla fall snart) men det var härligt i solen och vi mötte mängder av folk klädda i blått och vitt. Det är visst derby på Gamla Ullevi snart.

Nu blir det VM i simning och ett glas kallt vitt och i morgon blir det räkfrossa med alla sönerna och respektive (spännande värre för en respektive är ganska ny och ännu så länge okänd för mig) .

15 kommentarer:

 1. Det där med ett glas kallt vitt vin var en god idé som jag tar efter direkt!

  SvaraRadera
 2. Det er ny hyggeligt, når de kære børn kommer hjem og bor lidt i deres gamle barndomshjem :)
  Og spændende med ny kæreste.. :)
  Jeg svarer på kommentarer på min blog. Det synes jeg bedst om.

  SvaraRadera
 3. Jag håller på att röja i mina skåp till loppisen. Så det blir städat på samma gång. Köksskåpen är inte ordentligt rengjorda sedan vi flyttade hit i okt -06. Så det är ju bra att det äntligen blir gjort.....:-)

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 5. Cicki:
  Loppis och flyttning är bra om man vill få röjt och det känns bra efteråt.

  SvaraRadera
 6. Miri:
  Ja, det ska bli roligt. Han har studerat i Tyskland hela våren, men nu ska det bli kul att ha honom hemma lite grand.

  SvaraRadera
 7. Och jag säger bara: vilken otroligt grann son du har!!

  Bloggeriet är ju nästan stendött sommartid och jag har flera gånger i sommar funderat på att helt lägga av och hålla mig till Facebook eller Instagram. Men så blir det ju aldrig ...,-)

  Du frågar hur vi gör när det kommenteras?
  Ja, jag brukar svara där frågan kommer, tror jag.

  Ibland har jag varit för trött för att orka svara på kommentarer samma dag, särskilt när jag har jobbat kväll och kommit hem halv tio och mest ramlat ihop i en hög, men då hoppas man på förlåtelse ,-)

  SvaraRadera
 8. Elisabeth:
  Ja, jag tycker också att han är väldigt grann, fast jag är ju lite part i målet. Han har planer på att försöka modella lite under tiden han studerar. Får se hur det går?

  Jag gör absolut som du. Jag tycker det blir så lösryckt om man ska svara på ett annat ställe.

  Det där med att vara för trött eller oinspirerad för att kommentera känner jag igen. Man vill ju skriva lite med substans.

  Och förlåten är du förstås. <Jag tycker att du är väldigt rapp på att svara.

  SvaraRadera
 9. Håller med Elisabet:

  Jösses, vilken snygg son du har!

  SvaraRadera
 10. Ps. Han ser tysk ut. Borde kunna göra karriär där ,-) Ds.

  SvaraRadera
 11. Rexxie: Javisst är han! Och fotogenique (stavas det så?)

  SvaraRadera
 12. Elisabet:
  Han har ju varit i Tyskland ett halvår så det kanske har smittat av sig :-)

  SvaraRadera
 13. Ja barnen har en förmåga att flytta tillbaka hem lite nu och då. Min stora var borta tre år, kom tillbaka ett år, sen ut (för sista gången långsiktigt i alla fall) hoppas jag:-).

  SvaraRadera
 14. Knitbyme:
  Det är kul när de kommer för någon vecka eller två, men jag tror att både de och jag trivs bäst när man får ha sitt eget ställe.

  SvaraRadera