torsdag 16 januari 2014

Sju timmar!


HURRA!
I natt har jag sovit sju timmar i ett sträck och det är nytt rekord på väldigt länge!
Kanske, kanske går det framåt med små steg. Jag gick och lade mig efter en stund i "lilla rummet", som ligger inåt parken och där ingen trafik eller snarkande make/katt hörs!

För övrigt jobbar jag hemifrån idag, just nu framför skidskytte i Ruhpolding, men planering och inbjudningar till stickcaféer och kurser under våren.

Det blir kurser i stickning, virkning och presentationsteknik och nåt som jag kallar "Ta med din symaskin och kom". Det senare är tänkt som ett slags "sycafé", för den som har en symaskin stående och vill komma igång med att sy igen och då tillsammans med andra.
Får se om någon nappar på den idén!

I morgon ska jag försöka gå till ateljén några timmar och känna hur det känns. Har lite jobb som väntar där, uppläggning av en ridkjol och en kavaj + ett litet hemligt projekt åt ett företag.


8 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt at høre ! Uden søvn er det svært at få en god dag..

  SvaraRadera
 2. Härligt, härligt Ann! Hoppas att det håller i sig. Kram på dig!

  SvaraRadera
 3. Jag vet ju, som jag tidigare sagt, hur jobbigt det är att inte kunna somna. Men när jag väl gjort det... ojojoj, du anar inte vad länge jag har sovit vissa dagar.

  Det är så himla viktigt att få sova - synd att det inte finns en knapp att bara trycka av och på med.
  Strax före 21 slocknade jag rakt upp och ner i soffan till Antikrundan, det var inte så bra... förstod att jag sov en kvart, men det kan räcka för att sabotera.

  SvaraRadera
 4. Miri:
  Ja, det är underbart att kunna sova!

  SvaraRadera
 5. Elisabet:
  Det hoppas jag med! Kram

  SvaraRadera
 6. Kattis:
  Ja, det känns som en vinst!

  SvaraRadera
 7. Bloggblad:
  Mitt problem är inte att somna utan att jag vaknar efter ett par timmar och kan inte somna om.
  Det är jobbigt när man är så trött att man bara slocknar. Sånt gör jag med ibland i soffan framför tv:n. Förvirrande när man vaknar till ett annat program :-(

  SvaraRadera