onsdag 13 augusti 2014

Hurra! Hurra! Hurraaaaaaa!

Igår firade jag med att gå till Löplabbet i stan och köpa mig ett par riktigt sköna skor. Jag träffade på en jättetrevlig kille i affären. Efter noggrann utprovning och analys av mina fötter och hur jag går hittade han snabbt ett par, som passade mina fötter såååå bra. Nu är tanken att jag ska kunna gå lite längre promenader utan att få ont i fötterna. I de här känns det som om jag studsar fram. DET var jag värd!

Här ser ni värstingarna Brooks adrenaline GTS 14 - bara namnet!!! bildkälla
Idag fortsätter jag firandet lite med att festa på hallon och vispgrädde (mer vispgrädde än hallon). 
DET är jag också värd!Vad är det jag firar då? Jo, att jag mår så bra med lchf och dessutom som bonus gått ner mina första 10 kg!
Hurra för mig!

11 kommentarer:

 1. Jag hurrar också för dig! Hurra, hurra, hurra, hurra!

  SvaraRadera
 2. Tack,tack, snälla Elisabet!

  SvaraRadera
 3. Hurra :)
  Hvor er det bare flot - du har det bedre og du har fortjent det bedste.

  SvaraRadera
 4. Grattis. Vi börjar om på vår 5.2 imorgon. Vi gjorde ju ett uppehåll över sommaren. Hoppas jag också kan säga någon dag att jag gått ner 10 kg.

  SvaraRadera
 5. Cicki:
  Det tror jag alldeles säkert att du kan. Det är bara en tidsfråga. Det har tagit ganska lång tid för mig, men huvudsyftet har varit att bli friskare och att hålla blodsockret på en jämn nivå. Att jag nu har gått ner i vikt och att mitt blodtryck är lägre än på mycket länge är bonus - men en trevlig sådan.

  SvaraRadera
 6. Jag gratulerar! Jag har ju hört mycket om LCHF av min väninna som har hållit på i många år nu och mått bra av det. För henne var det gallstensproblem som var orsaken. Men för mig som var vegetarian i så många år, skulle det inte funka. Jag kväljs av tanken på så mycket kött och fett, och skulle längta mig sjuk efter frukt och sallad.
  Men - jag är så lycklig över 5:2 som funkat jättebra. Att jag kommer att få hålla på livet ut åtminstone med en fastedag är jag införstådd med.
  Nästa vecka har jag hållit på i ett år, och nu är det 13 kg borta.

  SvaraRadera
 7. För mig var det blodfetterna som spökade. Och de värdena är bra nu. Bonus är att jag hoppar i och ur båten mycket lättare. Och att jag har fått köpa nya kläder...

  SvaraRadera
 8. Bloggblad:
  Kul att du också mår bättre. Det gäller att hitta sin kost, som funkar.
  Men jag vill säga att jag inte äter mer kött än förr, däremot mer fett och mycket mer grönsaker och minimalt med kolhydrater. Sallad funkar bra, men frukt går inte så bra för min del. Bär är bättre då.
  Härligt att du skuttar numera i och ur båten och nya kläder är alltid kul!

  SvaraRadera