måndag 14 september 2015

Varför är det så gott om T?


Hasse Alfredssons skrev en barnbok "Varför är det så ont om Q?", men här är det raka motsatsen. Ingen brist på bokstäver, mer et överskott eller ibland ett underskott. Bokstaven T lever ett eget liv på mitt tangentbord och löper amok ganska ofta numera.

Sedan jag spillde kaffe över tangentbordet för en tid sedan så har den ena SHIFT-tangenten slutat fungera och t-tangenten springer lite hur den vill. Ibland där jag vill, men oftast inte.
Helt plötsligt kan den få för sig att bara rinna iväg så här där ttttttt står i slute av et ord, eller just nu i förväg på nåt vis!

Det är så trötsamt och tar sån tid att sita och redigera det jag skriver så det här inlägget blir oredigerat.

Det elektronikkunnige maken har förstås haft datorn i dela och försökt rätta in tangenterna i ledet, men tyvärr utan framgång.

Så nu vet ni at när tttttttttttttttt är för många eller för få eller på fel platser, så är det inte den f.d. svenskläraren som blivit virrig. Det är värre än så - ett överskott på tttttttttttttttttttttttttttttttttt!

t

7 kommentarer:

 1. Haha, jag fnissar gott. Min T-tangent är lika besvärlig, fast oftast vill den inte funka, så det blir oftare inget t alls än för många.

  Revolution of the T tangenter kanske?! :-D

  SvaraRadera
 2. hahaha - T-revolutionen! Hjälp, hur ska det sluta! Det kan ju påverka de andra bokstäverna också....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag menar det! Rätt som det är blir det bara rappakalja! :-D

   Radera
 3. Ja, det är bra att du förklarar, så vi inte blir oroliga ,-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ¨Ja, man vet ju aldrig. Ni kan ju tro att jag blivit alldeles nipprig!

   Radera
 4. Hæ hæ - faktisk ikke sjovt, og dog så lidt alligevel :) Nej, teknikken skal bare være i orden, eller er det så besværligt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, lite roligt är det - men för det mesta kan jag hålla mig för skratt! Jag håller med om attttttttttttttttttttttttttttt teknik bra ska fungera!
   (Ja, du ser...)

   Radera