tisdag 29 mars 2016

Sune Elvir och "Dagens öga"

Det är väl inte mer än rättvist att pappa också får vara med på bloggen med sitt "filmstjärnefoto"! Han skulle blivit 95 år i år!
Sune Elvir 20 år

Dagens öga

8 kommentarer:

 1. Inte undra på att du är så snygg. Med dom föräldrarna!

  ;-)

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket, Bert! :-)

  SvaraRadera
 3. Kära hjärtanes så du ser ut! Men skönt att allt gick planenligt och att det är normalt att bli regnbågsfärgad. Håret matchar visst inte nu, men du kanske får inspiration? :)

  Jag har scrollat och läst och tittat, intressant att få veta mer om den sortens operation, visste inget om det. (Min fläck på kinden är befunnen vara en solskada som inte behöver åtgärdas.)

  Mycket stiliga föräldrar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag är multikolorerad och det skiftar för var dag! Jag har nå som heter "Colorsmash", som är som en ögonskugga, fast till håret, så jag kan nog matcha hudfärgen när jag ska ut. Skönt att du inte behöver ta bor din fläck. Det är trots allt inte kul att bli skuren i ansiktet.

   Radera
 4. Men vilken snygging till pappa! Ja, jag håller med dig, han är lik honom också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, han var snygg, men fotot är välretuscherat också!

   Radera
 5. Hoppas det gått bra och att du fått ny omläggning av op.såret. Tror jag läste nånstans att du skulle på återbesök idag. Tyckte du fick vänta lite väl länge på det så hoppas det fungerar bra med den personal som ska följa upp dig.
  Och vad lik din far du är! Och sen tycker jag du är lik din mor också när jag tittar efter:-), både kul och intressant hur man kan se släktdragen i familjer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Allt har gått jättebra måste jag säga! Jag är så nöjd med allt!

   Radera