torsdag 23 september 2010

- och +

- Idag var jag tvungen att uppsöka vårdcentralen med mitt öra. Det är så svullet att jag inte kan bita ihop tänderna, för då gör det jätteont. Läkaren kunde inte se in i örat. Han petade in lite gasbinda och på den droppade han Alsolsprit. Det ska ta ner svullnaden, sa han. Jag fick också örondroppar att droppa in i örat. Jag måste dit på måndag igen för då kanske han kan se hur det ser ut inuti.
Det måste bli bättre med raketfart tills på lördag för då är det första repet för "Juloratoriet". Det är svårt att sjunga när man inte hör och när alla ljud man frambringar ekar i huvudet.

+ Men glad blev jag när jag kom hem och såg vad brevbäraren haft med sig. Äkta silkegarn, som jag köpt på Tradera. Det är så vackert att jag ska ha det som ögongodis först ett tag. Undrar vad det ska bli!

Det mörkare lila är ett Debbie Bliss-garn som jag köpte på STRIKK häromdagen. Mjukare garn var det längesedan jag fick känna på. Tänk babyalpacka och silke - och i en massa härliga färger!

Jag blev alldeles "piggig"(skånska för "gåshud"). Och visst är det så då att man måste få köpa det? Annars mår man inte bra.
Jag köpte i alla fall 4 härvor och det ska bli en sjal. Varje härva är 50 g men innehåller 100 m, så det ska räcka till en sjal. Eller så kan man ha det som det är och låtsas att det är ett gosedjur - så mjukt är det.
Jag undrar om mitt garnintresse börjar gå överstyr. Vad tror ni?

6 kommentarer:

 1. Ja men visst livet mycket roligare när ens intressen går överstyr! Jag stickade som en liten blå i slutet av 70-talet och blir lite sugen när jag ser din bild på blått silkegarn.

  På 90-talet sydde jag lapptäcken och där kan vi prata om överstyr! Det fanns tyglappar precis överallt i mitt hem och jag reste Europa runt på lapptäckskongresser.

  Nu dansar jag linedance och är för säkerhets skull med i 2 föreningar så jag får dansa 2 kvällar i veckan och lära mig dubbelt så många danser som alla andra.

  Ja, och så är det ju vi som låter det vi gör gå överstyr som går in i väggen med jämna mellanrum men däremellan har vi väldigt roligt!

  SvaraRadera
 2. Jag anser bestämt att allt man blir "piggig" av ska man unna sig!!

  Varmaste kramen... och jag håller tummarna stenhårt för att ditt öra ska bli bättre snabbt nu!

  SvaraRadera
 3. baraträdgård:
  Jag håller verkligen med dig, fast in i väggen vill jag inte igen. Men jagh tror inte att det händer med sånt man tycker är roligt.

  SvaraRadera
 4. Elisabeth:
  Då anser jag bestämt det också. Jag ska sluta tycka att det är "hemskt" och "för mycket".
  Jag bestämmer bara att jag är värd det! Och det blir ju inte bara liggande. Jag stickar ju av det...

  Varmaste kramarna till dig och C

  SvaraRadera
 5. Inte då - du är fullt normal kära du! ;o))

  SvaraRadera
 6. Mildamakter:
  Tack för de orden. Nu känns det mycket bättre!
  Ha en trevlig helg

  SvaraRadera