onsdag 15 augusti 2012

NU gäller det!


Äldste sonen, Henrik Bergström, deltar i en designtävling för icke-etablerade designer "Show Up Fashion" där man ska designa tre "outfits" och presentera dem i bild och text.


"Show Up Fashion Award 2012
En tävling i mode. Och företagande.
Show Up Fashion Award är en nationell modetävling som arrangeras en gång per år av Marketplace Borås. Syftet är att ge nystartade företag och lovande designers en möjlighet att komma igång med karriären.Vinnaren får sina kreationer producerade i samarbete med Nelly.com och exponeras för miljontals besökare varje månad."

Han har gjort fantastiska skisser och presenterat dem med en tanke och filosofi, som gör att modershjärtat nästan spricker av stolthet.

MEN han behöver röster, så nu önskar jag att samla alla styrkor och att ni går in och rösta på honom och hans bidrag.
Snälla, snälla, snälla, snälla...   http://showupfashion.se/tavlings-bidrag/tavlingsbidrag-91/

Det är fina priser och det är en jury som bedömer alla bidragen, men om man vinner folkets omröstning får en extra poäng som tas med i juryns bedömning. Så in och rösta...

8 kommentarer:

 1. Har röstat. Lite fuskigt eftersom jag inte vet hur andras tävlingsbidrag ser ut, men vad gör man inte för att glädja en medbloggare och medmamma!!!? Brukar titta på Project Runway, roligt med folk som tänker och skapar i modevärlden, under exrema förhållanden är det förvisso i tv-serien men det är kul!

  SvaraRadera
 2. Röstat ! Håller tummarna :)

  SvaraRadera
 3. Röstat ! Håller tummarna :)

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Klimakteriehäxan:
  Tack för det! Om du vill se alla andra bidrag så finns de på sidan. Där finns alla sorters kläder - smaken är som baken...

  SvaraRadera
 6. eWa:
  Tack, tumhållning är det här också!

  SvaraRadera
 7. Ulrika:
  Tack, han blir jätteglad!

  SvaraRadera