onsdag 9 maj 2012

Wow...

Idag var det dags att gå till finaste frisören Shadi igen. Håret var så långt och alla färger var dämpade och jag behövde verkligen en "uppdatering".
Shadi får alltid fria händer och hittills har jag inte blivit missnöjd. Hon känner mig nu och vet att jag går med på vad som helst. Hon brukar ställa två frågor som jag svarar på (annars svarar jag inte på frågor utan säger bara att hon får göra som hon vill):
Idag kom de här frågorna:

1. Får jag klippa det kort?  Ja

2. Får jag använda mer än en färg?  Ja


och här är resultatet:Som vanligt är jag mer än nöjd!

4 kommentarer:

 1. WAOW!
  Ni är tuffa, bägge två! Förstår att du måste vara hennes favoritkund när hon får fria händer, det är väl varje frissas dröm!
  Riktigt tufft och vågat! :-)

  SvaraRadera
 2. Jag är full av beundran inför ditt mod! Själv ser jag mesigare ut än nånsin med min nya snälla frisyr, men å andra sidan har jag rätt färgstarka kläder, så det jämnar ut sig.

  SvaraRadera
 3. Hugan:
  Jag börjar så smått vänja mig vid min spegelbild nu och är fortfarande nöjd. Hon blir väldigt glad när jag ringer och bokar tid. Jag är i princip den enda som ger henne fria händer att släppa loss sin kreativitet.

  SvaraRadera
 4. Bloggblad:
  Jag tackar, men jag ser det inte som mod. Det enda som kan hända är att folk glor eller kommenterar och det får de gärna. Om de inte tycker om det, så är det inte mitt problem utan deras.
  Jag tycker att det är roligt och det räcker för mig.
  Färgstarka kläder är också fräckt. Det gillar jag starkt!

  SvaraRadera