onsdag 24 juli 2013

Idag

Vilken morgon! Två dagstidningar och kaffe på sängen! Visserligen hämtade jag kaffet själv, men ändå...och GP OCH DN! Jag ääääälskar att läsa dagstidningar och har irriterat mig i sommar över att GP är så tunn och innehållslös. Jag försökte prenumerera på DN på prov i en månad, men se det gick inte alls. Minsta perioden var 6 mån för 1100:- om man inte bodde i Stockholms län. Men se, efter två dar fick jag ett mail från tidningskungen.se med ett erbjudande om 42 dagars DN för 69:- och då slog jag till.
 
Och dagen fortsatte angenämt. En cykeltur bort till ateljén efter en liten glass på Lejonet & Björnen med mannen, sonen och sonens flickvän. Väl där var det rena fotoateljén och jag fick fotat många bilder på mina nya ponchos i stickat lin. Sååå snygga!
Det tog en stund, men jag lyssnade på Özz Nujen, som idag var sommarpratare. Han sa många kloka saker och om du inte hörde det, så lyssna på det i efterhand.
 
bildkälla
 
Det är ödsligt på jobbet nu. Mina kolleger har tagit semester ett par veckor och ingen finns det att fika med :-(
Det mulnade på och jag tog mig hem med några enstaka regnstänk på de bara armarna kändes ovanligt den här sommaren. Det är vaaaarmt, men nåt regnande blev det inte. 

Shiva kom springande när jag kom in genom dörren: -Mjaauuuu, jaha, så det passar att komma nu. Hon slängde sig på golvet och skulle klias på magen. Nu ligger hon på balkongen i skuggan och sover.
För en liten stund sedan ringde Anders och sa att när de tapetserat klart så tänkte de gå och klämma en pizza och undrade om jag ville äta. 
Håhåjaja, jag får väl offra mig...

4 kommentarer:

Elisabet. sa...

Låter som en härlig dag, Ann!
Njut av sol och värme, dagstidningar och Sommarprogram!

Ruta Ett sa...

Elisabet:
Du kan tro att jag gör mitt allra bästa! Din dag verkade inte heller så pjåkig :-)

Polargrevinnan sa...

Jag blev nyfiken på vad som dolde sig bakom "RUTA ETT".
Nu är jag här och kan konstantera att även jag gillar ta god tid på mig att läsa morgontidningarna. Jag har lokaltidningen VLT och sen Svenska Dagbladet - fredag-till söndag. Tyvärr är det inte alltid jag hinner läsa allt. (Funderar ibland vad jag i all världen håller på med.) Kanske dags för en analys.
Ha det bra.
En kram från
Viola

Ruta Ett sa...

Hej Polargrevinnan!
Vad roligt att du hittat hit! Ja, det där med "Ruta Ett" har en lång historia bakom sig, men om man står på den rutan så är det bara framåt som gäller.
VLT har jag aldrig läst, men när jag är p resande fot så brukar jag alltid köpa en lokaltidning. Jag tror att det är mitt farsarv, som också gillade tidningar.
Ha det så gott!