onsdag 13 januari 2010

Märkligt!

Det är konstigt när man är på IKEA. Man köper lite servetter à 19 kr och sånt och när man kommer till kassan så går kalaset på flera hundra. Är det nån mer som varit med om det? =)

7 kommentarer:

Nina sa...

Jodå... det är lite lurigt det där! :)

Anonym sa...

Hihi, jaså för dej med? Så blir det alltid för mej också =)
Och kanske ännu mer nu när vi inte har Ieka på ön, så när man väl kommer över till fastlandet så får man nästan en hysteri i kroppen, man vill ju bunkra upp med servetter, ljus och diverse "bra-att-ha-billiga-saker"...sambon är inte lika road!

Håller mina tummar nu för sonen, med boende och skola. Det är inte helt lätt det där med boende, det är samma här på ön...

Roligt att du delar med dej av det som sker med AF och vi verkar beundra regeringen lika mycket *usch* säger jag bara!

Kramar i massor!!

S o F sa...

:D Skojar du?

Det har väl alla. ;)

Men EN (1) gång har jag gått ut utan att handla en enda sak. Vilken prestation! Men det lär nog inte hända nån mer gång...

Tack för titt-in hos mig!

Soliga hälsningar!

Ruta Ett sa...

Nina: det är verkligen lurigt.

Tidsfördriv: Jag förstår att det kan bli ännu mer om man har långt till IKEA. I Gbg har vi 2 stycken, så man behöver inte bunkra, men det blir mycket ändå, hur det nu går till.

SoF: Jag tror aldrig att jag lyckats med det någon gång. Alltid är det nånting, som ligger i en korg och ropar efter mig.=)

Cicki sa...

Nej, det har aldrig hänt mig....*ljuger som en häst travar*...

mossfolk sa...

Haha, jajamen. Nästan varje gång faktiskt. Vi fick ett presentkort där för tjugo kronor på ett julklappsbyte. Eftersom Ikea ligger precis bredvid affären jag egentligen skulle till, knatade jag in och skulle ha baaara värmeljus. För det lilla presentkortet.
Jo just det...

Anonym sa...

Det är IKEA skatten