fredag 1 januari 2010

Mer dramatik


Strax efter tolvslaget och på det nya året ringde det på vår dörr. Det var grannen C. som stod utanför med sin kissekatt. Hon undrade om vi kunde ha katten hos oss ett tag eftersom hon fått in en nyårsraket genom köksfönstret!!! Hon hade glassplitter överallt och var rädd om kattens tassar.
Hon hade ringt polisen och larmtjänst hade lovat att komma och sätta igen fönstret och det var hon glad för, för det var -10 i göteborgsluften. Men hon var chockad och fick ett glas vin så länge medan hon väntade på fönstergubben.
Det tog inte så lång tid innan han dök upp, men han hade haft många fönster att sätta igen i natt. Kissemissen fick stanna hos oss över natten så C. hann städa upp allt glas.

Men det gillade inte Shiva alls, så det blev ett morrande och jamande hela natten. Vid 4-tiden lät det som om de möblerade om i vardagsrummet och maken skuttade som Rönnerdahl ur sin säng och skulle se vad som hände. Han började ge kommando till katterna, som om de varit hundar, men naturligtvis brydde de sig inte ett dugg. Shiva lyckade smita in i sovrummet, dörren stängde och vi försökte somna om. Shiva låg sedan under sängen hela natten.
Håhåjaja, underlig inledning på det nya året.

4 kommentarer:

 1. Jag blir arg! Det är inte klokt att medelålders invandrarkvinnor ger sig ut och skjuter smällare åt alla håll.

  För det är väl ingen som tror att jag är fördomsfull om vem som drar iväg dem så där?

  SvaraRadera
 2. Nej, det är inte klokt att de får vara ute.

  SvaraRadera
 3. Gott nytt år. Tack för att du läser min blogg.
  Kram Gina

  SvaraRadera
 4. Rack sjäv, jag har nyligen hittat till dig och återkommer gärna.
  kram

  SvaraRadera