söndag 14 augusti 2011

Hur kan det komma sig...

...att jag är så trött i kroppen när jag vaknar, när jag sovit 9 timmar liggandes ner?

8 kommentarer:

 1. Precis detsamma undrar jag också! VARJE morgon!Vissa aningar har jag väl, som liten pälsdam i sängen, som helst vill ligga över mina ben, ond rygg och nacke bidrar nog en del också.

  SvaraRadera
 2. hugan:
  Jag har en kattfröken i sängen, vid fötterna, men det måste vara nåt annat också. Ett vilt nattliv, som jag inte vet om?

  SvaraRadera
 3. Att vakna och inte känna sig pigg/utsövd är väl ett av de vanligaste symptomen vid utmattning och kroniskt trötthetssyndrom - har jag för mig.

  Jag vet inte riktigt var du befinner dig i din sjukdom/tillfrisknande.
  Är du på topp just nu eller är du i en svacka?

  Varma söndagshälsningar!

  SvaraRadera
 4. Det år svårt att svara på. Jag blev ju sjuk 2003, men har nu 50% arbetsförmåga, men efter semester och annat så blev jag alldeles matt och jag är nog på väg upp från den svackan. Fast jag känner mig aldrig utsövd.

  SvaraRadera
 5. Då är du inte uppe ur svackan ännu! Och semestrar fast de ska vara saliggörande, så kan de vara ganska utmattande också, så även jag ser framemot att livet återgår till sin gilla gång, gillar vardagar bäst!

  SvaraRadera
 6. Heftige drømme ?
  Eller en fuldmåne, der driller ?

  SvaraRadera
 7. Samtal:
  Ja, semestern var verkligen ingen semester om man med det menar att det ska laddas batterier och vilas. Icke, sa Nicke! Först 4 intensiva dagar p stickstämman, sen hemma 1 dag och sedan iväg till Berlin och vara turist. Jag var däckad i en vecka innan jag var "normaltrött" igen.
  Men jag drömmer mycket och våldsamt ibland.

  SvaraRadera
 8. Losarina:
  Jo häftiga drömmar har jag och lever ett vilt liv på nätterna. Vaknar ibland spänd som en fiolsträng och med ömma käkar.

  SvaraRadera