fredag 5 augusti 2011

Rensning

Idag har jag rensat bort alla bloggare, som aldrig svarar på kommentarer. Det är tråkigt att inte få någon respons och då "får de va så".

7 kommentarer:

Bloggblad sa...

Puh *andas ut* Jag är kvar!

Fast jag har ägnat otroligt lite tid åt såväl bloggläsande som d:o skrivande. Har prioriterat att känna mig fri och ledig...

På facebook har jag en hel drös med "vänner" som vare sig kommenterar eller skriver själva, de allra flesta tror jag bara är intresserade av att skriva varje tanke som flyger genom huvudet (fast det är ju olika vilka vänner man har, men jag har några såna) och är inte ett smack intresserade av vad någon annan gör.

Men- några av mina fb-vänner säger att de får tunghäfta och inte vet vad de ska skriva när "alla andra" är så roliga och spirituella.

Sen har jag ett stort gäng som enbart lägger ut länkar till den musik de lyssnar på, dem klickar jag inte på, för jag har knappt tid att hålla mig uppdaterad ö.h.t. Ännu mindre tid att lyssna på allas musik...

Jag överväger att rensa upp lite på fejan... har faktiskt tagit bort nån som jag vet bara är nyfiken och skvallrar.

caja sa...

även en här som andas ut...har ju svackor ibland som gör att det blir mer sällan men jag tror att de allra flesta av oss har det så...så jag blev nog egentligen inte så orolig ;-)

ha en goer kväll i Götet, kramar/caja

Ruta Ett sa...

Bloggblad:
Klart du är kvar. Du svarar alltid på kommentarer. Det spelar ingen roll hur ofta man skriver. Och vi ska ju träffas IRL nån gång. Det har jag bestämt.
På Fb har jag också rensat bort sådana, som jag inte tycker tillför något.
Så nu har jag bara vänner som jag "känner" kvar...

Ruta Ett sa...

caja:
Du behöver inte vara orolig. Du svarar ju alltid på kommentarerna jag skriver. Det behöver inte vara ofta man skriver och ibland läser jag bara utan att kommentera. När jag väl kommenterar vill jag ha nåt slags svar, så det blir nån slags kontakt.
Ha de harrlitt...

Anonym sa...

Tack ;-) och ha de haaarlitt du me/caja

SoF sa...

Förstår dig.
Ibland får man rensa (bort) lite...

Det känns inte ok med envägs"kommunikation" hur länge som helst.

Men sen följer jag vissa bloggare som har väldigt många besökare, och där jag aldrig får någon respons - men det tycker jag är förståeligt.

Varma idag-har-det-regnat-hela-dagen-hälsningar!

Ruta Ett sa...

SoF:
Ja, ibland hittar jag nya att följa och då får de "gamla" stryka på foten.
Sköna ha-en -bra-helg-hälsningar till dig