tisdag 21 oktober 2014

Så kan det gå

Det raljeras mycket nu i press och annan media om Jimmy Åkessons sjukskrivning och att han drabbats av utmattningssyndrom. "Ojoj, så synd det är om sverigedemokraterna - nu har Jimmy blivit sjukskriven också", "Det är påfrestande att vara sverigedemokrat" etc.

Oavsett vad jag tycker om Jimmy Åkessons åsikter och Sverigedemokraternas intåg i riksdagen, så önskar jag honom inte detta.
Ingen som själv varit där kan önska att någon annan människa ska drabbas av utmattningssyndrom och depression.
Inte ens Jimmy Åkesson eller min värsta fiende önskar jag detta.
bildkälla

4 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Jag håller med till fullo och tycker att det är på gränsen till osmakligt, detta att så många tycks gotta sig i hans sjukdom. Att drabbas av detta - som jag själv klarat mig ifrån -, måtte vara förfärligt och att då mötas av sarkasm och rent hån .., det tycker jag är hemskt. Näthat, till vem det än är, är i mina ögon avskyvärt.

  SvaraRadera
 3. Har också reagerat över att så många raljerar över hans sjukdom. Oavsett vad man tycker om hans politiska åsikter så är han även en alldeles vanlig människa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är riktigt obehagligt tycker jag. Jag är ju drabbad själv och är extra känslig för sånt, men jag tycker att man inte ska behöva utstå sådant - offentlig person eller inte!

   Radera