onsdag 1 april 2015

Onsdag i påskveckan

Idag var det en sån där "gör om-gör rätt"- dag!
I ateljén var det tålamodsprövande när jag skulle sy klart en terrakottafärgad tunika i linne, men det ville sig inte riktigt och jag fick sprätta och sy om, sprätta upp och sy om. När jag gick hem var jag så trött i huvudet att jag inte kunde tänka två tankar i följd.
DÅ var det underbart att komma hem och hitta det här brevet på golvet!

Kan man bli annat än glad?
Fina, små rosenservetter och ett sött påskkort fanns i brevet.


I brevet fanns mitt tröst-extrapris i härliga Uppmuntringslotteriet hos Elisabet. Jag fick ett paket underbara servetter med rosenmönster och ett gulligt påskkort från Lotteriföreståndaren.
Tack fina Elisabet! Du sprider så mycket glädje!

Inte bara jag blev glad för paketet.Katten Shiva blev lika glad, fast inte så mycket för de fina servetterna som för klistret på kuvertet. Det är nåt av det godaste hon vet - knaskatten!

Slick, slurp, slick...


4 kommentarer:

Elisabet. sa...

Egentligen tyckte jag att servetterna inte alls passade "Modiga Ann", dom var så puttenuttiga, men nu blev det så. Du får väl spara dem till nåt kaffekalas om trettio åpr ,-) Kram på dig och hälsa fina Shiva!

Ruta Ett sa...

De puttinuttiga servetterna passade mig alldeles utmärkt. Just rosenmönstrat tycker jag väldigt mycket om och de kommer väl till pass till påskkaffet!
Shiva hälsar tillbaka! Klistret var gott!
Det fina kuvertet ska jag spara och ta fram och läsa den dagen jag inte känner mig som den "fina, modiga, omtänksamma, kloka" Ann

Karin Petersen sa...

Jag hade också blivit glad om jag hade fått ett så fint kuvert! Strunt samma vad som fanns i!
Karin

Ruta Ett sa...

Men visst blir man glad redan innan man ens öppnat det!