onsdag 29 april 2015

Feel good

Idag hade jag en riktig egen-dag! Den startade tidigt. Jag vaknade och kunde inte somna om fastän jag var jättetrött. Läste en halvdålig bok från bokcirkeln och gick senare upp och drack mitt kaffe och läste tidningen - länge.
Klappade Shiva och åt så småningom lunch.
Tog spårvagnen till stan och gick till tygaffären för att köpa mer paljettyg till beställda sjalar till några körmedlemmar, som vill ha lite glamour till konserten!
En fika med yngste sonen hann jag med innan jag gick till Ur- och Pennspecialisten för att skaffa mig ett nytt klockarmband. Det blev ett vitt till min svarta klocka och jag blev nöjd.
Jag var inne på Åhléns och pillade på väskor, drog i blusar på Lindex och hamnade till slut på Indiska. Allt såg likadant ut. Kläder i orange, svart, vitt och beige - inget för mig!
Det blir till att sy!
Planterade om en balkonglåda och åt middag. Sedan kaffe i soffan och lite surfande.
Ja, jag hann med ganska mycket idag med - till och med att repetera lite körstämmor inför konserten.

4 kommentarer:

 1. Lyder som en rigtig dejlig dag :) Tænk hvor mange glæder du fik skabt på bare een enkelt dag- det er sådan det burde være :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så borde alla dagar vara - eller kanske inte för då blev det också trist i längden! :-)

   Radera
 2. Säger som ovanstående madame .., det låter härligt! Och så urbota trist det är att nästan alla kläder ser likadana ut ., ja, det gör ju förresten mina också, men man vill i alla fall ha ett u r v a l .., så man kan välja bort. Eller till.

  SvaraRadera
 3. Ja, det var härligt att blanda nytta med nöje! Jag tycker också att hemma i garderoben har man det som man gillar, men utbudet i affärerna är alldeles för "enjängt". Jag vill inte gå som i uniform säsong efter säsong!

  SvaraRadera