söndag 15 februari 2015

Alla hjärtans dag...

..."firade" vi i fredags istället, med fantastiska tulpaner från maken och färska räkor med gott vitt vin till!
Igår drog vi till stan och stötte på...
Klicka på bilden om du vill läsa texten på containern
...nyaste street food restaurangen FHOODS!
De serverar ekologiskt kravmärkt kött. ekologiska grönsaker och "tillbehör efter humör och väder"! Anders har ätit där och var alldeles lyrisk över maten! De finns på Esperantoplatsen i Göteborg - mitt i stan!Det blev också lite inköp gjorda - lite material till hantverk och/eller textilexperiment!
Fr.v. akvarellpennor med suddgummi, rött ullgarn med kashmir i, en ny kabel till stickorna och små handgjorda papper från Indien, lite plasthänder, som egentligen är drinkpinnar, men som jag har tänkt använda till nåt helt annat. Ja, också blev det fika och sedan åkte vi hem!

Pennorna och pappret är inköpt på In-Ex, en underbar konstnärsaffär som har "allt" och som också har en webshop för dem, som inte råkar bo i Göteborg!

4,23 km

2 kommentarer:

  1. Vilket kul matställe! Hoppas det går bra för dom.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har kommit allt fler s.k. food trucks till Göteborg. Det finns både ställen där man kan köpa stekt strömming i alla former och specialkorvar med allehanda tillbehör. Jag tror att de har kommit för att stanna. De har lite annan policy än bara korv med bröd och "halv special"!

      Radera