torsdag 12 februari 2015

Gå ut och gå

Idag var jag lika seg efter en natt som innebar sömn i intervaller, men jag tvingade mig ut en sväng  ändå! Planen är att jag kanske ska få sova lite bättre om jag är ute lite på dagen.
           Efter en tur ute i duggregn kommer jag hem trött och rufsig.

Skorna är också trötta, men såååå sköna och bra att gå i. Enda bristen var att jag inte hade nån musik i telefonen. Den försvann på ett mystiskt sätt när telefonen var på lagning. Jag lyssnade på radion och Lotta Bromée. 
Plötsligt kom bästa gå-låten! Ikväll har jag laddat ner en massa musik i samma tempo, så i morgon kan jag gå i 2 timmar, fast det kommer inte att hända. Jag får ta det lite lugnt i början.
Här kommer "Uptown funk", så får ni känna på mitt tempo!


Och ja, han har spolar i håret!!!

5 kommentarer:

Elisabet. sa...

Egentligen vill jag ju hellre lyssna till småfåglar när jag är ute och går, men det är klart ..., dom kanske inte håller uppe tempot på samma sätt :)

Ruta Ett sa...

Nej, det gör de ju inte och på min runda hörs inte så många småfåglar i alla fall! Jo, kanske på l¨ånga rundan inne på kyrkogården, men annars är det mest trafikljud! :-)

Bloggblad sa...

Jag gillar bara ganska långsam musik, mycket Peter, Paul & Mary, Simon & Garfunkel och den sortens 60-talare. Blir ju nästan krypfart. Jag har inte vant mig vid heller att jag ska lyssna på nåt mer än fåglar och tystnad när jag går. Möjligen sommarpratare - men de kör ju inte nu...
Ska strax gå ut i solen!

Ruta Ett sa...

Så olika vi är alla. Jag gillar rockmusik och blir peppad av den. Det är det jag behöver just nu så att jag inte tröttnar och stannar hemma i soffan.

Bloggblad sa...

På gympan står jag ut med tuff musik, men jag tror att jag är lite ljudskadad efter alla år i skolan, så jag gillar tystnaden. Musik får jag ju en hel del av i mitt nya pensionärsliv ändå.